Konu: Tanımlayamadığım resim Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2010 Saat 23:48
merhaba arkadaşlar anlıyamadıgım bir şekil çıktı resimde arkadaşımla resim çekilirken ufomu yoksa farklı birşeymi anlayamadım ama tekrar tekrar cekiyorum bazılarında yok bazılarında var ve gözle göremiyorum kesinlikle edit degildir. ve bir kaç tane daha olan resim elimde vardır haktan abiye gondericegim mail adresini yazarsanız sevinirim
Zehirli mantar gibi duruyor mor mor :) http://www.siriusufo.org ana sayfasında iletişim bilgileri var sanırım bu resim için usta işi bir inceleme gerekiyor.
linkteki resimde gayet net.yıldız kesinlikle olamaz.iki üç gün içersinde çekildiyse ay olma ihtimalide yok.zaten ay daha sarı renkli çıkardı.havai fişek desem duman izi olması lazım.
Fotoğraf gayet iyi fakat bu şeyin lens lekesi olma ihtimali var. Benim çektiğim fotoğraflarda da zaman zaman oluyor fakat ilginç olan kısım çok simetrik bir şekil olması. Eğer leke değilse süper bir görüntü, ufo kesinlikle. tanım yapılabilecek bir şey değil çünkü. Diğer fotoğrafları da paylaşır mısınız, ona göre vizör lekesi olup olmadığını anlarız belki.
Bence lens üzerindeki bir leke Bide şunu sormak lazım çıplak gözlede görülemiyorsa kesin olarak bu şekil ufo değil diyebilirim belki daha sonra lensi sildiyseniz yada farkında olmadan küçümen bi sinekçik konmuştur..Acaba var-yok-var şeklindemi resim sırasına göre yoksa var-var-var-yok-yok-yok şeklindemi.
Lens lekesi ise bu fotoğraftan sonra çekiceği her fotoğrafta aynı leke nin çıkması lazım. Ayrıca lekeler konusunda uzman değilim fakat hiçte leke izine felan benzemiyo
sonra cektigim her fotorafta yok bi var bir yok belli olmuyor ve bazı resimlerde birden fazla veya 1 tane 2tane belli olmuyor ama her cektigime yok geri kalanını bir saat sonra filan upload etmeye başlarım anca yada yarın geri kalanını eklerim ay kesinlikle degil birde bu fotorafı sadece cekeren bir cismi gordugumu anladım ve aha dedim direk arkadaşım ne oldu dedi ondan sonra resmi actık ve gorduk diger cektiklerimde hic birinde anlayamadım ama
biraz şaşırtıcı ve mide bulandırıcı olabilir ama ilginç bi hipotez sunabilirim.
Öncelikle fotoğraf makinası fotoyu çekerken arkadaşınıza yakın gibi görünüyor eğer siz fotyu çekerken arkadaşınız konuşurken bu fotoyu çektiyseniz belki bir tükürük zerresi lensin üzerine gelmiş olabilir daha sonra kurumuştur ... bir var bir yok olması ışığın lensin üzerine geliş açısı ile tükürük zerresi yada bu su zerreside olabilir bu şekilde açıya bağlı olarak bu zerre ışığı yansıttığı sırada çektiklerinizde çıkmış yansıtmadığı sırada da çıkmamış bence süper bi hipotes oldu.. ve mantıklıda.Arkadaşlar nasıl karşılar bunu bilemem ama düşündüğünüz zaman mantıklı geliyor nitekim çıplak gözlede görülmüyor illa ki lensin üzerinde..
lensi sildim gene aynı şekilde cekti bende ole birşey duşundum yada bir leke dedim ama gene cektim ertesigun ama gene aynı cekiyor gündüzleri hiç bir şey yok ama akşam bazı resimlerimde var bazılarında yok
ole birşeyler olmuş olsa bile bazı resimlerde bir tane var bazılarında 2 bazılarında 3 daha fazla olanıda var resimlerde yarın gonderiyim yada rarlıyım upload edeyim 2 dakkaya durun
Benim de çektiğim birçok fotoğrafta çıkıyor bu.Hatta bunun bir ismi de var fakat şimdi aklıma geldi.Yani ufo falan değil.Kapalı ortamda,çektiğim birçok fotoğrafta karşılaştım.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma