Konu: Uzaylı rehineler gerçek! Gönderim Zamanı: 04-Ocak-2007 Saat 21:48
2/18/2003
ABD'li bilim adamları, uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia eden kişilerde, gerçek bir travma sonrasında rastlanan bulgular görüldüğünü açıkladı.
Laboratuvarda yapılan deneylerde, ''Uzaylılar beni kaçırdı'' diyenler ile Vietnam gazilerinin, geçmiş deneyimleri hatırlatıldığında benzer tepkiler verdiğini gözlemleyen uzmanlar, ilk gruptakilerin bu tür bir deneyim yaşadıklarına çok inandıkları için gerçek stres semptomları gösterdiğini belirtiyor.
Deneylerin, duygusal inancın gücünü gösterdiğine dikkat çeken Harvard Üniversitesi uzmanlarından Prof. Richard McNally, ''Eğer kişi travma yaşadığına gerçekten inanıyorsa vücudu tıpkı o travmayı yaşamış gibi belirtiler gösterebilir'' diyor.
ABD'de yaklaşık 4 milyon kişi uzaylılar tarafından kaçırıldığına inanıyor. Bilimadamları gerçekliği bulunmayan bu tür bir olayı yaşadığını iddia eden insanların benzer kişilik özellikleri taşıdığını ve pek çoğunda uyku bozuklukları görüldüğüne dikkat çekiyor.
Laboratuvarda yapılan deneylerde, savaşta yaşadıkları hatırlatılan Vietnam gazilerinin nabızlarının arttığını ve terlediklerini kaydeden uzmanlar, gazilerin ''travma sonrası rahatsızlıkları olmasa bu belirtileri gösteremeyeceklerini'' söylüyor. Uzaylıların kaçırdığına inanan kişilerden ''kaçırılma'' deneyimlerini anlatmaları istendiğinde, bu kişilerde de savaş gazilerinkine benzer hızlı kalp atışı ve terleme gibi post-travmatik belirtiler görülüyor.
ABD'de yaklaşık 4 milyon kişi uzaylılar tarafından kaçırıldığına inanıyor.
4 milyon sayısı çok uçuk bir rakam çoğu kaçırılma vakası insanların uydurması başarılı olanların veya gündeme taşınanların konusu mükemmel planlama ve kurgunun sonucu ama bence Travis Walton'ın olayı gibi birçok gerçek kaçırılma vakası da var...
Bu tür olaylar pirim yaptıkça çıkar amaçlayan insanların yalanları çoğallır, onlar çoğaldıkça da gerçek olaylara olan inanç azalır...
Bence uzaylilar dünyadaki her insani tek tek inceliyor.yani secilmis kisiler diye birsey yok bana göre.inananinda inanmayaninda uzaylilar tarafindan en azindan bir kez misafir edildigini düsünüyorum.
-Her insan- lafi burda biraz abartili olmus onu -cogu insan -diyerek degistiriyorum
(eh yazdigimda saat onikiyi gecmis ,normaldir)
Düzenleyen Willma - 17-Ağustos-2007 Saat 18:42
Kin taşımak yanan bir kömür parçasını başkasına atmak için eline almak gibidir. Sadece kendini yakarsın..
-Gautama Buddha-
4 milyon kişinin hepsinin günlük yaşantılarının yoğun gidişatından sıyırlıp uzaylılarla ilgili bir hikaye uydurıyım sonrada ünlü olıyım diye bir fikri olacağını sanmyorum. Bazıları hikaye uyduruyor olabilir ama 4 milyon kişinin hepsinin hikaye uyduracak hali yok. Bu konulara düşkün olan ben bile bazı günler neredeyse hiç bu konuları düşünemeden günlük yaşantıya dalıp gidiyorum.
Bazı UFO kitaplarında Dünya nüfusunun büyük kısmının kaçırıldığı yazıyor. 4 milyon kişinin idiası ve inancı azımsanacak bir durum değil. Ayrıca ABD harici vakalarıda işin içine katarsak olay çok büyük boyutlara girer.
Benzer uyku bozuklukları ve UFO rüyalarını yaşıyan bir kişi olarak AKVARYUM tabir ettiğim uzaylı ırkların inceleme ve deneyleme gezegeni olarak düşündüğüm Dünya için bu çok olası bir durum gibi gözüküyor.
Zaten Dünya gezegenindeki yaşam süreci Evren'deki olağan bazı yaşam süreçlerine ters bir yapıda ilerliyor.
Bu da deneysel maksatlarla oluşturulmuş bir gezegen olduğumuz fikrini destekleyebilir.
Akvaryum'daki balıklar veya deney tüpündeki mikro organizmalar gibi gözlemleme ve deneyleme maksadıyla oluşturulumuş bir gezegen.
Belkide ilahi maksatlarla kurulmuş ve ilahi planın önemli bir sahnesine platformluk edecek bir gezegen.
yehova"bunların hepsi tek kavim konuştukları dil aynı, işi yarıda bırakacağa benzemiyorlar.gelin toprağa inelim dillerini ayıralım birbirlerini anlayamaz olsunlar ve ademoğulları kentlrini kuramadılar
Acaba kainatın yaratılış amacı disel bir olgu içinmidir.Bilimsel bir amaç taşıyamazmı?Mesela hasta bir kişinin tedavisi için gereken bilimsel veriler gibi.
yaw bunlar bu kadar insanı kaçırıp neyi inceliyomuş peki bunca senedir, nedense bu uzaylıalrda bi amerika sevdası var, hep amerikaya inerler, en çok da onları kaçırırlar, vay beeee, çok gerçekçiii
yanlış bilmiyorsam ilk ufo amerıkaya dustu ilk uzaylıları ınceleyen ve hayla ıncelemekte devam eden amerıkalılar olmalı o yuzden genelde ufo olayları amerıkada meydana gelıyor diye tahmın edıyorum ...
gercekte kacırılma olayları dikkatli bir inceleme sonucu tespit edilebildiğini biliyorum ancak 4 milyon insanın kacırılması gercekten ucuk bir rakam bu sebeple bunların hepsinin gercek olması cok düşük bir durum......
ya bunları düşürme şansımız yok mu yaaa! Tomahawklar falan indirir bunları bence. Yollasalar 2 ayrı üsten mutlaka birini yerler. çünkü gelen füzenin onlara zarar vereceğini düşüreceğini tahmin edeceklerini düşünmüyorum. Ne kadar zeki olurlarsa olsunlar herşeyide bilmelerinin imkanı yok.
Türkler Uzayda :
- Abi bu mangal ateşi yanmıyor burda
- oğlum yellemezsen yanmaz tabi iyi yelle kor olsun biraz
insanlarda nasıl merak varsa bence onlarda da var araştırma için kaçırıyor olabilirler bence sadece insan değil hayvanlarıda kaçırıyor olabilirler yazık hayvanlar
ya bunları düşürme şansımız yok mu yaaa! Tomahawklar falan indirir bunları bence. Yollasalar 2 ayrı üsten mutlaka birini yerler. çünkü gelen füzenin onlara zarar vereceğini düşüreceğini tahmin edeceklerini düşünmüyorum. Ne kadar zeki olurlarsa olsunlar herşeyide bilmelerinin imkanı yok.
Neydi bu ya... Kaçır kaçır kaçır hala yeterli bilgi edinemedilermi? uzaylıların anlama kapasiteleri düşük ki sadece ABD'de 4 milyon kişiyi kaçırmışlar hala yeterli bilgi edinememişler.
Düzenleyen sanskritt - 17-Ağustos-2007 Saat 12:18
Böcek Olmayı Kabullenenler, Ezildiklerinde ses çıkarmamalıdırlar...
bide meraktan cok evreenin sistemini bozmamız onlarıda tehdit ediyormus bu yüzden çipleyip bilememne bilinç olusturmak için....yada melez ırklar yaratmak için...ama ikiside cok temellendirilmicek düşünceler.....o zaman empati kuralım....ben uzaylı olsaydım dünyaya insan kacırmak için gelirdim...kacırdıım insanlarıda evcil hayvanım yapardım heralde yan galaksidekilere hava atardım insanımla fln :P
bu anlatılanların gercek oldugunu veya yalan oldugunu ıspatlamak ( kurumuş bir göl yatağında sandal uzerinde kürek cekmek )...evet gercektir, hayır gerçek değildir (kuregi bir ileri.... bir geri ....çekmek)yorgunlukdan bitap düştük.....sade şunu soruyorum yazdığımda ne kadar haklıyım yada haksızım....biz insanoğlu neyin çabasını veriyoruz...beyin gibi cok özel bir sistemi ne için bu kadar israf ediyoruz...aynaya baktınız ne gordunuz kendınızı cevrenıze baktınız ne gordunuz agaclar,yıldızlar,gunes,çiçek vs. vs. vs.bunlara var diyoruz ıspatlayada biliyoruz... ufo dedik uzaylı dedik nekadar ıspatlıyabılıyoruz elimizde ne kadar ınandırıcı deliller var (biri bana deseki uzaylılar var...sorarım ona ıspatla ...bende dıyorum insanlar var agac var cicek var...oda bana ıspatla diyor...bende diyorum ıste ıspat aynaya bak cevrene bak ..)anlatan sahıslar anlatılanları kıtap halıne getıren yazarlar o kıtapları alan saf ınsanlar ,bundan etkilenip tarikat kuranlar ,yayanlar tekrar saf insanlar sonuç bi anda olusmus bır ticaret agı saygılar
gerçeklerin n'kadar gerçek olduğunu nasıl bilebiliriz ki yada gerçek olmayanların ,dünya bir bilmece evrende...ben aklımın yettiği kadar cevap ararım
Öncelikle dünyamızın geçmiş tarihinde varolmuş uygarlıklara,astronomi bilgilerine yaptıkları bazı eserlere (örneğin mısır piramitleri ) baktığımızda söylediğin gibi bu işin ticaretle falan bir ilgisinin olmadığını net olarak görürüz.Ayrıca insan olarak bilime nasıl at gözlüğü ile bakabiliriz?Uzayda milyonlarca yıldız var ve dünya teknolojisi ile kaç tanesine gidilebilinmiş ve kesin bilgi sahibi olunabilinmiş?Olaya dini açıdan bile baksak peygamber efendimizin 18.000 alemin peygamberi olduğunu sanırım hepimiz biliyoruz.Peki bu 18.000 alemi kaç kişi sayabilir?Lütfen özellikle bilim konusunda dar görüşlü olmayalım.Saygılarımla..
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma