merhabalar ilk önce buradan moses arkadaşıma teşekkür ediyorum linki bulamadım o verdi.dün geç saatlere kadar kardeşimle bu yazmaları yada nüshaları incelemeye çalıştık..kırıcılar çözememiş saatte geç oldu diye bıraktım hafta sonu tam gaz devam edicez.belki herkes farketti bilmiyorum ama asla bir şekilde düz bir yazı düz bir anlatım yok dizelerin hiçbirinde sürekli bir tekrar var aynı kelimeler sürekli yada kısa aralıklarla tekrarlanmakta!sanki ayin yada yada dedikleri gibi bir şey çağırma gibi törenlerde yapılan sürekli tekrarlamalar gibi asla bir şeyi tarif etmiyor sayfaları büyüterek inceledim sadece fikrimi belirttim.kendime ait yada özel.bu konuda çalışanlar varsa lütfen bir şablon yada başlangıç için bir formül ilk adım gibi giriş nasıl olcak yardım etsinler.teşekkürederim.
Bana kalbinde iğne ucu kadar yer aç sana gökkuşağını bağışlayayım.
Bu konuyu bende araştırmıştım baya hatta ne yazdığını çözmeye çalıştım :D ama başaramadım dünya dışındaki bitkşlerrin olması dikkatimi çekti bazı bilim adamları ölümsüzlüğün iksiri olduğunu söylüyor
Bu kitabın şimdiye kadar çözülememiş olması oldukça tuhaf belki de çözülmüştür bize yansıtmıyolardır...İçerisinde çok önemli bilgiler var örneğin farklı bitkilerin tasvirlerinin bulunması ve içinde ölümsüzlüğün sırrının yer aldığı iddiaları gibi...Aklıma İskenderiye Kütüphanesi geldi belki de oradaki yangından bir şekilde kurtulmuştur kimbilir...O kütüphanede bunun gibi nicelerinin olduğunu düşünüyorum ister istemez...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma