LOGO
  Anasayfa   Kayıt Ol      Üye Listesi    Takvim    Arama    Yardım        Skins    Giriş 

Sirius UFO
      Kilitli ForumUFOlar & Uzaylılar [UFOs & Aliens]
            Kilitli ForumHaberler & Kayıtlar [News & Records]

Mesaj icon Konu: Obama Yemin Töreni CNN UFO Kaydı  
<< Önceki Sayfa   17 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
KozmikRuya
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 12977
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 10
Kidem : 7
OrtalamaHak : % 0
Itibar :2

Alıntı KozmikRuya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2010 Saat 13:46
Temasta olan kişilerden öğrenilmiş bir durumdur fazla kurcalamamak gerekiyor.Dikkat ederseniz yer altı kaynaklarının var olduğu yerlerde gözlemleniyor genellikle ufolar.Hiç petrolle çalışan ufo gördünüz mü ?

Ayrıca Haarp projesinide okumanızı tavsiye ederim havaların sıcak olmasının gerçek nedeni
Bilgi bir ışık gibidir. Onu kullanırsanız daha parlak olur, kullanmazsanız söner.
IP
Atalante
Moderatör
Moderatör
Simge
Üye Bilgileri  
Yetkili Üye
Kullanıcı No.: 5848
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 1972
Kidem : 48
OrtalamaHak : % 61
Itibar :231

Alıntı Atalante Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2010 Saat 14:18
Orjinalini yazan: KozmikRuya

Temasta olan kişilerden öğrenilmiş bir durumdur fazla kurcalamamak gerekiyor.Dikkat ederseniz yer altı kaynaklarının var olduğu yerlerde gözlemleniyor genellikle ufolar.Hiç petrolle çalışan ufo gördünüz mü ?

Ayrıca Haarp projesinide okumanızı tavsiye ederim havaların sıcak olmasının gerçek nedeni

Temasta olan insanlar ?
Kimler bunlar?
Fazla kurcalamamak derken ...tabu olan bir konumu ki kurcalamayalım!?
2010 yılındayız tabu olabilecek konular mazide kaldı bence.
Kurcalamasak nasıl bu konuda sağlıklı fikirlere sahip olacağız?
Kurcalamamak gerek deyip işin içinden böyle çıkmak kolaya kaçmak mı ya da ciddi anlamda açıklamak sorunmudur?
Sorun ise neden sorundur?
Çok soru sordum biliyorum ama ...:)
Cevaplarsanız sevinirim.

Not:Haarp Projesinden bi haber olan üye bu forumda çok azdır diye düşünüyorum.

Düzenleyen Atalante - 03-Eylül-2010 Saat 14:19
"Ne ekersen onu biçersin"
IP
KozmikRuya
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 

Alıntı KozmikRuya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 02:11
Atlante Alllah aşkına Haktan Akdoğa'nın söyledikleri ve facebookta gönderilen videoalr dışında dünya dışı varlıklar hakkında ne biliyorsun?

Benim suskunluğumun nedeni çok şey bilmemdir.

Olaylar sizlerin bildiği gibi günlük gülistanlık değil.

Eğer dünya dışı varlıklarla temas kursaydınız duyduğunuz bilgilerin çok eksik olduğunu bilirdiniz.

Sadece sizin için çok kısa ve fazla açılmadan bir özet geçeceğim.

Birincisi insanlara sempatik gelen giriler negatif ırklardır reptilian denilen ırklarla beraber ortak açlışırlar ve dünuyayı yönetmek için çalışırlar.Griler insanlara çip takarak insanları kontrol altında tutarlar.Reprilianlar ise rüyanızda sizi kontrol altına alırlar.Eğer lucid rüya konusunda iyiyseniz rüyanızda onlara engel olabilirsiniz.

Benim bildiklerimi Haktan Akdoğan'da biliyor emin olabilirsiniz ama bazı şeyleri söylemek hiçte okadar kolay değil.ufo araştırması yapan onlarca bilim adamı kaza kurbanı ya da intihar etmesi sizce tesadüf mü?

Abdnin casus ufoları olduğunu siz değil sokakataki ufoalra inanamyan adamlar bile biliyor hata gördükleri tüm ufoları amerikan yapımı sanarlar ben sadece sayısını söyledim. Merak ediyorsanız devamınıda getireyim Abd de 600 ufo 450 de dünya dışı varlıkların kurdukları gizli ufo üstleri var.

Ayrıca abd ufolarını uçak savarla düşürebilirsiniz ve ışık hızına çıkamazlar.

nerden mi biliyoorum ddvlerle temas halindeyim.Daha fazlasını karıştırmayın.

iyi forumlar.
Bilgi bir ışık gibidir. Onu kullanırsanız daha parlak olur, kullanmazsanız söner.
IP
foxtrotXXX
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 10206
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 1134
Kidem : 38
OrtalamaHak : % 35
Itibar :143

Alıntı foxtrotXXX Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 02:35

Atlante Alllah aşkına Haktan Akdoğa'nın söyledikleri ve facebookta gönderilen videoalr dışında dünya dışı varlıklar hakkında ne biliyorsun?

Eğer dünya dışı varlıklarla temas kursaydınız duyduğunuz bilgilerin çok eksik olduğunu bilirdiniz.

Birincisi insanlara sempatik gelen giriler negatif ırklardır reptilian denilen ırklarla beraber ortak açlışırlar ve dünuyayı yönetmek için çalışırlar.Griler insanlara çip takarak insanları kontrol altında tutarlar.Reprilianlar ise rüyanızda sizi kontrol altına alırlar.Eğer lucid rüya konusunda iyiyseniz rüyanızda onlara engel olabilirsiniz.

Benim bildiklerimi Haktan Akdoğan'da biliyor emin olabilirsiniz ama bazı şeyleri söylemek hiçte okadar kolay değil.ufo araştırması yapan onlarca bilim adamı kaza kurbanı ya da intihar etmesi sizce tesadüf mü?

Abdnin casus ufoları olduğunu siz değil sokakataki ufoalra inanamyan adamlar bile biliyor hata gördükleri tüm ufoları amerikan yapımı sanarlar ben sadece sayısını söyledim. Merak ediyorsanız devamınıda getireyim Abd de 600 ufo 450 de dünya dışı varlıkların kurdukları gizli ufo üstleri var.

iyi forumlar.

askerlik hatırası tadında iki kare resim çekebilecek kadar samimi iseniz uzaylılarla bizimle paylaşırmısınız..
<<== Yazılan mesajı (+ veya -)puanlayıp, [ü] ye basınız.
IP
KozmikRuya
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 

Alıntı KozmikRuya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 03:05
onlar gmzükmek isteidklerine gözkürler siz onları kameraya aldığınızdaonların haberleri olur.bazen ufo gördüğümde kamerayı alamyı düşündüğüm an anında kayboluyorlar.Beynimizi okuyabiliyorlar.ama resime gerek yok standart bilgiler vereyim. reptilianlar tiimsah derili varlıklar.Grileri biliyorsunuz zaten plediastleri vsler insan benzeri varlıklar elfler gibi.
IP
foxtrotXXX
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 

Alıntı foxtrotXXX Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 03:26

onlar gmzükmek isteidklerine gözkürler siz onları kameraya aldığınızdaonların haberleri olur.bazen ufo gördüğümde kamerayı alamyı düşündüğüm an anında kayboluyorlar.Beynimizi okuyabiliyorlar.ama resime gerek yok standart bilgiler vereyim. reptilianlar tiimsah derili varlıklar.Grileri biliyorsunuz zaten plediastleri vsler insan benzeri varlıklar elfler gibi.

peki sizinle neden temas kurdular.. Böyle üstün güçleri olan canlıların size ihtiyaç duymasının sebebi nedir ?
IP
novastroke
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 11008
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 30
Kidem : 9
OrtalamaHak : % 1
Itibar :5

Alıntı novastroke Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 03:30
Orjinalini yazan: wasatime

O uzakta gibi görülen cisim aslında yakından geçiyor. Görüntü büyültülünce anıtın arkasından değil, anıtla kamera arasından geçtiği çok rahat anlaşılıyor. Tam anıtla aynı hizada görebilirsin o cismi. Bence kameranın önünden geçen kuş veya böcek gibi bir şeydir. Yakından geçtiği için de çok hızlı gibi geliyor... Tam o anda durdurmayı becerebilirsem gönderirim resmi... Anlayacağın oradaki insanlardan büyük değil o gördüğün şey...

Brotherıma a katılıyorum ....Bir böceğin neler yapabileceğine inanamassınız...Başta muziplik (8 P )  seyretmesini sevenler için bazı çocuk kanallarında anime çok güzel böcek günceleri mevcut ...meditatif bir etki bırakıyor insanda kasıldığınız zaman böyle şeyler izlemenizi tavsiye ederim

Bide...
Orjinalini yazan: kozmikrüya

Alla aşkına yazdıklarına bakıyormusun KozmikR. azcık düzgün yap olmadı sonradan düzenle düzelt yani valla demiyim ama..Nestor  bastı basacak sana uyarıyı...Biliyorsun 3 ihtar shuting out...demedi deme ibrahim...(kvp...Bir replik)

Düzenleyen novastroke - 04-Eylül-2010 Saat 03:34
EN İYİLERİ KÖTÜLÜRDEN ÖĞREN
IP
Atalante
Moderatör
Moderatör
Simge
Üye Bilgileri  
Yetkili Üye
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 

Alıntı Atalante Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 07:59

iyi forumlar.

Sayın Kozmik Rüya size bu soruları sormuş olmam sizde Dünya dışı zeki varlıklar konusunda kulaktan dolma bilgilere sahip olduğumu düşündürmesi yanlış ne yazık ki.
Bu soruları sormamın sebebi sizin cevaplarınız dı,cevaplamışssınız teşekkür ederim ancak tatmin edici değil benim için.
Söylediğiniz her şeyi zaten biliyorum ,anlaşıldığı gibi de ne söylerseniz söyleyin beni şaşırtmıyacak.
İyi forumlar

Düzenleyen Atalante - 04-Eylül-2010 Saat 10:17
IP
foxtrotXXX
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 

Alıntı foxtrotXXX Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 08:48
  Sayın Atalante
Kozmik rüyada aslında kendince haklı bana göre.. Neden derseniz  dünya üzerindeki kanıt diye sunulan belgelere UFO diyenlerin Bir adım Ötesinde olan
Temas olgusuna inanan biri sadece..
IP
Atalante
Moderatör
Moderatör
Simge
Üye Bilgileri  
Yetkili Üye
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 

Alıntı Atalante Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 10:16
Orjinalini yazan: foxtrotXXX

Sayın Atalante
Kozmik rüyada aslında kendince haklı bana göre.. Neden derseniz  dünya üzerindeki kanıt diye sunulan belgelere UFO diyenlerin Bir adım Ötesinde olan
Temas olgusuna inanan biri sadece..

Sayın foxtrotXXX ben KozmikRüya ya nerde haksızssınız demişim ki?!
Haklılık ya da haksızlık söz konusu değil.
İstediğine inanır kimse buna müdahale de edemez .
IP
CelestialAsylum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Üye Bilgileri  
Sirius UFOrum Kıdemli Üyesi
Kullanıcı No.: 100
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan :
Kidem : 5
Itibar :128

Alıntı CelestialAsylum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 13:32

iyi forumlar.

Bu iddiaların çoğunu forum katılımcıları olarak biliyoruz. Fakat bu forumda UFO olayları içindeki her olasılığa açık insanlar olduğu gibi UFO fenomenini ve bu iddiaları tamamen ret eden kişiler de var.
Dolayısıyla bu iddiaların farkında olsak da kaynak göstermeden direkt tartışmaya açamıyoruz. Tartışmaya açmak için bir yerlerden kaynak göstermek, kanıt geitmek veya iyi yazılmış kendinize ait bir yazı ile kendi başlığınız açmak durumundasınız.
yehova"bunların hepsi tek kavim konuştukları dil aynı, işi yarıda bırakacağa benzemiyorlar.gelin toprağa inelim dillerini ayıralım birbirlerini anlayamaz olsunlar ve ademoğulları kentlrini kuramadılar
IP
Dilara
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 11294
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 475
Kidem : 26
OrtalamaHak : % 15
Itibar :62

Alıntı Dilara Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 14:09
Kozmik rüya sizin bahsettiğiniz bilgileri zaten hepimiz biliyoruz.Hadi biraz açıklayayım demişsiniz,bende dudağımı uçuklatacak bir bilgi okurum diye umutlandım bir an.Eğer ddv lerle temas halindeyseniz bizimle paylaşmanızı çok isterdim doğrusu.Elinizde dahası varsa bunlarıda forumda paylaşmanız çok faydalı olur kanaatindeyim.  

Düzenleyen Dilara - 04-Eylül-2010 Saat 14:09
‎YaRaDıLaNı SeVeRiM YaRaDaNDaN ÖTüRü
IP
<< Önceki Sayfa   17
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma