LOGO
  Anasayfa   Kayıt Ol      Üye Listesi    Takvim    Arama    Yardım        Skins    Giriş 

Sirius UFO
      Kilitli ForumUFOlar & Uzaylılar [UFOs & Aliens]
            Kilitli ForumHaberler & Kayıtlar [News & Records]

Mesaj icon Konu: İngiliz pilotlar 'uzaylılara' ateş açmış
Sayfa   6 Sonraki >> Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
ohazer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Sirius UFOrum Kıdemli Üyesi
Kullanıcı No.: 193
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan :
Kidem : 5
OrtalamaHak : % 0
Itibar :278

Alıntı ohazer Cevaplabullet Konu: İngiliz pilotlar 'uzaylılara' ateş açmış
    Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2009 Saat 15:19

İngiliz pilotlar 'uzaylılara' ateş açmış

İngiliz Savunma Bakanlığı'na bağlı ‘UFO masasında' 3 yıl görev yapan Nick Pop, Kraliyet Hava Kuvvetleri pilotlarının UFO'lara ateş açtığını fakat düşüremediklerini açıkladı.

Sun gazetesine konuşan Nick Pop, Krallığa bağlı Hava Kuvvetleri pilotlarının (RAF) değişik zamanlarda defalarca UFO'lara ateş açtığını ancak bugüne kadar yere indirmeyi başaramadıklarını iddia etti.

Konuyu ilk defa basına yansıtan Savunma Bakanlığı'ndan emekli Pop, bunun sık yapılan düzenli tatbikat olmadığını, hava sahasında tehdit oluşturan bir cismin varlığının tespitinde RAF pilotları tarafından otomatik olarak cisimlerin hedef alındığını belirtti.

RAF jetlerinin son yıllarda defalarca UFO'ların varlığına şahit olduğunu söyleyen Savunma Bakanlığı yetkilisi, pilotların hazırladığı raporların gizli tutulduğunu, bakanlık içinde UFO'ları vurmak için geliştirilmiş silahlar üretildiğini belirtti.

Pop, toplumda hala zaman zaman alay konusu olmasına rağmen milletvkillerinden, Savunma Bakanlığı yetkilerine kadar birçok kişinin UFO'ların varlığına inandığını anlatırken “Birgün inanıyorum ki pilotlarımız bir tanesini vurmayı başaracak. Yeni geliştirilmiş silahlarla bunu başaracağız” diye konuştu.
Hürriyet Gazetesi

Düzenleyen ohazer - 26-Ocak-2009 Saat 15:22
OHAZER
Hayatta çaydanlık gibi olun
Çünkü o içerisinde su kaynarken hep ıslık çalar.
Çin Atasözü
IP
sencer
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 99
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan :
Itibar :36

Alıntı sencer Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2009 Saat 16:04
 Şu saçmalığa bakar mısınız ya? Ne kadar zalim ve canice bir yaklaşım. Biz inmesini ümit ediyoruz bunlar indirmeyi. İner mi böyle bi gezegene? Ben olsam inmem...
HER ZAMAN DOĞRUYU SÖYLE ki;NE SÖYLEDİĞİNİ HATIRLAMAK ZORUNDA KALMA
IP
Nestor
Yönetici
Yönetici
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 634
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan :
Itibar :203

Alıntı Nestor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2009 Saat 16:08
 amerikalılar ingilizler yani tepedeki insanlar bu haberlerle insanlaın tepkisini ölçüyorlar
bu tür haberlerle insanların ne şekilde nasıl tepki vereceğine bakıyorlar yorumlara bakıyorlar.. ben şahsen bir ateş olayının olduğunu düşünmüyorum hemde kesinlikle tam aksine ateş açılmıyor.
kamuoyu yoklama oyunu. buda bişeylerin yaklaştığının bi nevi yoklamasal göstergesi 

Düzenleyen Nestor - 26-Ocak-2009 Saat 16:11
        Sirius Ufo İstanbul Temsilcisi
▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ Nestor █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂
IP
AndromedaS
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 4600
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 16
Kidem : 8
Itibar :5

Alıntı AndromedaS Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2009 Saat 18:59
Kamuoyu da ; "aman hemen düşürün de kurtalalım şu ufolardan" diyecek sanki.  "Uzaylı dostlarımız bize birşey yapmak isteselerdi yaparlardı ama yapmıyorlar bırakın insinler biz de konuşur tanışırız" diyecekler tabi. Bunun nesini ölçecekler anlamıyorum. İngilizlerin tarih boyunca yaptıklarına bakılırsa insancıl düşünceleri pek görülmüyor zaten, neyse... Saygılar...
Sevgi herşeydir...
IP
eggman
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 7516
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 10
Kidem : 7
Itibar :2

Alıntı eggman Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2009 Saat 20:53
 Gülmekten yarıldım ya, komplolara bakarmısınız?
Zuzaylılav gelmiş kimsenin haberi yok. Asparagas haber bunlar lütfen ciddi bir konuymuş gibi yorum yapmayalım sevgili forum sakinleri...
Önce belge, sonra yorum daha mantıklı. 3 tane çilli ingilizin dikkat çekmek için böyle demediğini nerden bileceğiz?
Bir tarihtede UFO'lar elektrik hatları üstünde uçup elektriğimizi çalıyolar diye bir haberi bizzat bu camia savunuyordu...
Herneyse yaşasın griler kahrolsun mibler :)
Saygılar
IP
salih2
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 6001
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 92
Kidem : 14
OrtalamaHak : % 3
Itibar :11

Alıntı salih2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2009 Saat 00:19
  Biz taşladık,onlar kurşunluyorlar.
IP
speedman07
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 8106
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 0
Itibar :0

Alıntı speedman07 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2009 Saat 13:08
arkadaslar bugunku bir kac gazetede ingilizlerin bircok kez ufolarla karsilastiklarini ve defalarca ates ettiklerini yazıyor. basimıza iş alacağız bunların yuzunden kızdıracaklar sonra harbi savas cıkacak
IP
MartiaLartS
Misafir
Misafir
Üye Bilgileri  
Üyelik iptal
Kullanıcı No.: 8383
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 0
Itibar :0

Alıntı MartiaLartS Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2009 Saat 20:08
Orjinalini yazan: Nestor

amerikalılar ingilizler yani tepedeki insanlar bu haberlerle insanlaın tepkisini ölçüyorlar
bu tür haberlerle insanların ne şekilde nasıl tepki vereceğine bakıyorlar yorumlara bakıyorlar.. ben şahsen bir ateş olayının olduğunu düşünmüyorum hemde kesinlikle tam aksine ateş açılmıyor.
kamuoyu yoklama oyunu. buda bişeylerin yaklaştığının bi nevi yoklamasal göstergesi 

Bencede ...
IP
CelestialAsylum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 100
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan :
Itibar :128

Alıntı CelestialAsylum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2009 Saat 21:03
Orjinalini yazan: speedman07

arkadaslar bugunku bir kac gazetede ingilizlerin bircok kez ufolarla karsilastiklarini ve defalarca ates ettiklerini yazıyor. basimıza iş alacağız bunların yuzunden kızdıracaklar sonra harbi savas cıkacak

Savaş çıkacak olsaydı şimdiye kadar çoktan çıkardı.
Uzaylı varlıklar Dünya insanının zihin yapısını gayet iyi biliyor.
Saldırganlığın insan ırkının önemli bir özelliği olduğunun farkındalar ve bize karşı algılarını buna göre şekillendiriyorlar.
Gerçi görüldüğü üzere bizlerin saldırganlığı onlara bir şey yapamıyor.
Saldırganlık tavrı ancak insanların birbirine zarar vermesini sağlıyor.
Bizlerle iletişimi askıya almalarının nedeni de bizlerin saldırganlığının onlara bir şey yapabilecek olması değil.
Evrensel iletişim düzeyinde görülmememiz.
Ve işin ilginç yanı, Dünya insanının saldırganlığı negatif ırklar tarafından kendi emellerini gerçekleştirmek üzere gayet güzel kullanılıyor.

yehova"bunların hepsi tek kavim konuştukları dil aynı, işi yarıda bırakacağa benzemiyorlar.gelin toprağa inelim dillerini ayıralım birbirlerini anlayamaz olsunlar ve ademoğulları kentlrini kuramadılar
IP
wasatime
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 6574
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 36
Kidem : 10
OrtalamaHak : % 1
Itibar :6

Alıntı wasatime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2009 Saat 01:14
Şu geliştirdiklerini söyledikleri silahlarla 5-10 UFO avlasınlar da savaş konusunu ondan sonra konuşuruz. Vuramadığımız için savaş çıkmamıştır belki bugüne kadar... Belki de çatışma çıkmıştır da biz bilmiyoruzdur...

Bu arada insan ırkının saldırganlığından bahsetmek kolay. Her şey ortada... Peki şu ateş açıldığı söylenen araçların içindeki uzaylıların nasıl bir zihin yapısına sahip olduğunu, saldırgan olmadıklarını nereden biliyorsunuz? Forumda ve televizyon programlarında uzaylıların milyonlarca insanı kaçırıp üzerlerinde deney yaptıkları belirtiyorsunuz. Hatta tecavüz bile olduğu söyleniyordu burada yanlış hatırlamıyorsam. Bu saldırgan bir davranış değil mi size göre? Belki kaçırdıkları bir insan var araçta...

Ateş açılarak bir şey elde edileceği yok, büyük ihtimalle onlara zarar da verilemez bu yolla, kabul... Kabul de aracın üzerinde pozitif veya negatif mi yazıyor da hemen uzaylıları savunma moduna geçiyorsunuz?.. Herhangi bir ülkenin hava kuvvetleri toprakları üzerinde uçan cisimler görürse alarma geçer, ateş de açabilir. Onları düşürmek için yeni silahlar da geliştirebilir...

Sallama haber mi bilmiyorum ama anormal hiçbir durum yok haberde... Biz de onların gezegeninde onlarla iletişime geçmeden o gezegenin kurallarına aykırı uçuşlar yapsak (hatta insanların milyonlarca uzaylıyı kaçırdığını da düşünün) onlar da bu durumu engellemek için bir şey yapmaya çalışabilir. Şimdi saldırganlık mı oluyor bu?.. Her UFO haberine bazılarının yaptığı gibi "uzaylı dostlarımız gelecek bizi kurtaracak" bakış açısıyla bakamıyorum, kusura bakmayın...

Orjinal haber: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/ufos/article2171863.ece
IP
euroasia
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 4120
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 69
Kidem : 12
OrtalamaHak : % 2
Itibar :10

Alıntı euroasia Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2009 Saat 01:31
  bazılarınız kendini iyice dünyalar savaşı filminin ambiansına kaptırmış
IP
AndromedaS
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 

Alıntı AndromedaS Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2009 Saat 02:39
 Uzaylılar bu kadar kötüyse madem neden birşey yapmıyorlar bize? Onlardan daha mı çok ilerideyiz teknolojik olarak, korkuyorlar mı bizden? Duyduklarımıza göre insan kaçırıyorlar evet. Bizim anatomik, ruhsal vs vs  yapımızı merak ettikleri için olabilir tabi ki. Sonra neden bırakıyorlar peki?
Yapmak isteselerdi şimdiye kadar çoktan yaparlardı yapacaklarını bence. Burada bir arkadaş diyordu kedidir kedi diye :)  Bir kedinin kuyruguna basarsanız ya da çekerseniz sizi tırmalar ya da ısırır gücü yettiğince. Onlar bizden o kadar güçlü ki bize birşey yapma gereği görmüyorlar bile. Ama biz hala onlara ateş açıyoruz yine ortada birşey yok. Demek ki niyetleri kötü değil. Haktan beyin programında gördügümüz resimlerdeki şekillerden onların bizlerden önce var olduğu belli. Neden yüzyıllardır birşey yapmıyorlar düşünmek gerek bence. Saygılar...
Sevgi herşeydir...
IP
CelestialAsylum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan :

Alıntı CelestialAsylum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2009 Saat 08:41
=CelestialAsylum
Bizlerle iletişimi askıya almalarının nedeni de bizlerin saldırganlığının onlara bir şey yapabilecek olması değil.

Saldırganlıktan kastım herhangi bir hava kuvvetlerinin kendi toprakları üzerinde uçan yabancı bir cisme karşı alarma geçmesi bazında basit bir örnek değildi.

Yukarıdaki alıntımda üstü kapalı gibi de dursa anlaşılabilir bir açıklama var. Saldırganlık derken Dünya insanının kendi doğasına ve birbirine karşı olan yıkıcılığı ve uzlaşmazlığından bahsetmiştim. Ve ayrıca onlara karşı herhangi bir silah ile etkide bulunamadığımızı da yanına iliştirmiştim.

Bir yandan da soğuk savaştan bahsetmiştim bir başka mesajımda. Madem bu kadar negatif ırk var neden savaş yok?
Olmadığını kim söyledi? Sıcak savaş yok ama dünya toplumunu perde arkasından mühendise etmek gibi bir soğuk savaş durumu var.
Her gün bunun örneklerini görüyoruz.
En yakın örnekleri Filistin'in üzerine gitmek. Negatifliği körüklemek ve yeni Dünya düzenini oturtmak...
Pozitif kutuplaşan ırklar direkt iletişime geçme yolunu bu saldırganlıktan (insanlığın negatifliğe bürünme eğilimi) dolayı askıda tutarken negatif kutuplaşan varlıkları bu kadar negatifliğe bulanmış bir gezegende cirit atması düşündürücü değil mi?
Gri ve Orion/Reptilian komploları çiçekli böcekli uzaylı teorilerinden daha revaçta. İlginç...
Wasatime... muhalefet etme arzundan dolayı bazı ayrıntıları kaçırıyorsun gibi gözüküyor.
Daha dikkatli okuman gerek mesajları.
*Kişisel görüşüm ve tavsiyem.

Düzenleyen CelestialAsylum - 28-Ocak-2009 Saat 08:55
yehova"bunların hepsi tek kavim konuştukları dil aynı, işi yarıda bırakacağa benzemiyorlar.gelin toprağa inelim dillerini ayıralım birbirlerini anlayamaz olsunlar ve ademoğulları kentlrini kuramadılar
IP
wasatime
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 

Alıntı wasatime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2009 Saat 10:36
"İnsan ırkının saldırganlığından bahsetmek kolay. Her şey ortada" diye zaten belirtmişim. En iyisi sen iyi oku. Ben habere göre yorum yaptım. Bilinmeyen cisimlere ateş açıldı diye insanlığın ruhu saldırgan, saldırganız, negatifliğe bürünüyoruz diye laflar etmek biraz garip. Konu farklı...
IP
CelestialAsylum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan :

Alıntı CelestialAsylum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2009 Saat 08:56
Orjinalini yazan: wasatime

"İnsan ırkının saldırganlığından bahsetmek kolay. Her şey ortada" diye zaten belirtmişim. En iyisi sen iyi oku. Ben habere göre yorum yaptım. Bilinmeyen cisimlere ateş açıldı diye insanlığın ruhu saldırgan, saldırganız, negatifliğe bürünüyoruz diye laflar etmek biraz garip. Konu farklı...

Bilinmeyen cisimlere ateş açıldı diye insana saldırgan demediğini mi iddia ediyorsun, ben mi yanlış anlamışım yoksa benim mi böyle bir şey dediğimi iddia ediyorsun?
Havada kalmış açıklaman anlamadım!
Bana böyle bir şey diyorsan, yani bilinmeyen cisimlere ateş açtı diye insanlığa saldırgan dediğimi iddia ediyorsan bir üstteki mesajımda söylediğim gibi... bu tarz basit bir örnekle böyle bir itham da bulunmadım. İnsanlığın yıkıcı algısı gayet açık.
Kendinin böyle bir şey demediğini iddia ediyorsan...
İlk mesajlarından bunu anlamak mümkün değildi.

IP
wasatime
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 

Alıntı wasatime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2009 Saat 10:54
Konu UFO'lara ateş açılması. Birisi böyle giderse savaş çıkacak diye belirtmiş. Sen de ona şu cevabı vermişsin:

Saldırganlığın insan ırkının önemli bir özelliği olduğunun farkındalar ve bize karşı algılarını buna göre şekillendiriyorlar.
Ve işin ilginç yanı, Dünya insanının saldırganlığı negatif ırklar tarafından kendi emellerini gerçekleştirmek üzere gayet güzel kullanılıyor.

Bir şey iddia etmiyorum. Verdiğin cevap orada yazıyor... Uzaylılar saldırgan olduğumuzu biliyorlar, ruhumuz saldırgan, negatifliğe bürünüyoruz, bizi takmıyorlar zaten benzeri cümleler sana ait... Hatta kaç tane saldırgan kelimesi kullanmışsın onu da say istiyorsan...
IP
CelestialAsylum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan :

Alıntı CelestialAsylum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2009 Saat 19:58
Orjinalini yazan: wasatime

Konu UFO'lara ateş açılması. Birisi böyle giderse savaş çıkacak diye belirtmiş. Sen de ona şu cevabı vermişsin:

Bir şey iddia etmiyorum. Verdiğin cevap orada yazıyor... Uzaylılar saldırgan olduğumuzu biliyorlar, ruhumuz saldırgan, negatifliğe bürünüyoruz, bizi takmıyorlar zaten benzeri cümleler sana ait... Hatta kaç tane saldırgan kelimesi kullanmışsın onu da say istiyorsan...

Açık olmanı rica ediyorum.
Ne demek istediğin anlaşılmıyor.

Bir yandan...Anlaşılmadıysa bir daha açıklayabilirm.
Bu forumdaki başlıklar birbirine dirsek teması içinde. Başka bir başlıkta yazılan bir bilgi başka bir başlığı da ilgilendiriyor olabilir.

Başka başlıklarda ne yazıyor?
Pozitif  dd varlıkların insanoğlunun saldırgan, geçimsiz ve yıkıcı tavrından dolayı insanoğlu belirli bir tekamül seviyesine gelene kadar insanlıkla ilişkisini askıya aldığı iddiası mevcut.
Yine benzer başlıklarda başka bir iddia daha mevcut.
Negatif varsayılan bazı dd ırklar insanoğlunun ihtiraslı, bencil ve yıkıcı tarzını kendi amaçları için kullanmaktadır.

Yani bu başlıktaki basit bir hava sahası ihlalinden dolayı ateş açma olayına gelene kadar Dünya insanı geçmişten günümüze kadar olan davranışlarıyla gayet güzel bir şekilde kendini yukarıdakilere tanıtmıştır.
Saldırgan, bencil ve yıkıcı.
Gerçi onlar bu gidişatı bir nevi "gelişmekte olan bir ırkın gelişim basamakları" olarak tanımlayabilirler de ama sonuç ortada.

Yoksa bunları söylememizin nedeni sadece basit bir hava sahası ihlali değildir.
Doğanın katledilmesi, savaşlar, açlık, sömürü düzenleridir.
Bu kadar sömürünün, açlığın savaşın olduğu bir Dünya düzeni içindeki başrolü oynayan insan için SALDIRGAN kelimesi gayet güzel ve basit bir tanımdır.

Umarım anlaşılmıştır.
IP
AndromedaS
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 

Alıntı AndromedaS Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2009 Saat 02:06
 İnsan ırkı genelde saldırgan yapıdadır bence de. Ama olmayanlar da epeyce var. En azından bu foruma katılan arkadaşlar birbirlerine karşı bazen öyle olsalar da ufolara saldırmazlar biliyorum.  Biz öyle olmayacağız, olmamalıyız. Sabırlı, saygılı, fikirlerimizi düzgünce ortaya koyan, kimseyi incitmeyen bir yapı içindeyiz değil mi arkadaşlar... Saygılar...

Sevgi herşeydir...
IP
gurkangur900
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 3353
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 20

Alıntı gurkangur900 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2009 Saat 17:23
 Ben inanmıyorum uzaylıya ataş açmış gerçekten çok komik
bir gün gelecekler..
IP
Xxxx
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 6988
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 45
Kidem : 11
Itibar :7

Alıntı Xxxx Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Şubat-2009 Saat 18:05
umarım yalan bir haberdir bu  aksi takdirde İngiliz dostlarımız insanoğlunun ilkel bir zavallı olduğunu tüm galaksiye bir kez daha kanıtlamış oldular  Ne utanç verici !!!

Orjinalini yazan: sencer

Şu saçmalığa bakar mısınız ya? Ne kadar zalim ve canice bir yaklaşım. Biz inmesini ümit ediyoruz bunlar indirmeyi. İner mi böyle bi gezegene? Ben olsam inmem...

aynen katılıyorum
IP
AJAN
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 3108
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 121
Kidem : 15
OrtalamaHak : % 4
Itibar :21

Alıntı AJAN Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2009 Saat 10:55
 Tehlikeli bir durum bu saldırı uzaylılara değil bize yapılıyor uzaylıların insanlık ırkına karşı cephe alması sebebidir cok yanlış bir yaklaşım onlarla irtibata geçmek yerine saldırmak son derece tehlikeli...
Yerinde söz söyleyen,özür dilemek zorunda kalmaz.
IP
zafer811
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 8803
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 30
Kidem : 9

Alıntı zafer811 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2009 Saat 21:34
 ateş edince eline ne geçmiş...içindenmi geçmiş füzeler...çok komik...
"Yerin yedi kat altı var! yerin altında üsleri var."(Medyum)
IP
amonarch
Misafir
Misafir
Simge
Üye Bilgileri  
Üyelik İptal
Kullanıcı No.: 4315
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Itibar :3

Alıntı amonarch Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2009 Saat 02:47
merhabalar herekese,
40 yaşında olup 10 yaşında küçük bir erkek çocuğun okişiye saldırması karşısında o adam o çocuğu döverse bu olgunluk değil basitliktir. konuyu şöyle açıklarsam :)) bizler halen bilinç olarak düşük varlıklarız ve onlarda bunun bilincinde eğer bizlerden onlara açılan bir ateşde zarar görürlerse bu bizim değil onların hatasıdır çünkü tedbirli olmamlılar ve zaten öyleler uzaylıları gçtim daha bizim kendi tarhimizde ne ulu insanlar varki kendilerine yapılan hiç bir saldırıyı savunma yapmadan sonucuna katlanmıştır. tasavvuf böyle bir şey işte tokadın geleceğini bilirsin ama onu karşılamak için hiçbirşey yapmazsın tokadı yedikten sonra aynen devam edersin :)) bizler bilinçlenmek için evrim merdivenlerini birer birer tırmanıyoruz. bende ufo gördüm ama başkalarını inandırmak için gayret göstermiyorum bu gayret bebeğin elindeki emziği onu ağlatmadan almak gibidir :) gerçekler eninde sonunda ortaya çıkacaktır ama kimsede ortaya çıkan şeylerden sonra hüsrana uğramasın çıkar ve merak kötü yanlarımızın azmasında önemli iki faktördür. beklemek, sabır göstermek ve zamanı dinlemek bilgelerin yöntemidir. merak etmeyin onların bizimle alıp vermediği birşey yok bizim kendi içimizde sorunlarımız. yazımdaki tematiklik için özür dilerim birşeyleri direk söylemek bilginin zenginliğini öldürür araştırmak ve en azından düüşünmek beyin motoru için sağlıklıdır belki astralde karşılaşır ve doğruların şahidi olursunuz ama sonra ağlamak yoq :(
imzamı netleştiremedim daha
IP
amonarch
Misafir
Misafir
Simge
Üye Bilgileri  
Üyelik İptal
Kullanıcı No.: 4315
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Itibar :3

Alıntı amonarch Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2009 Saat 03:07
 bir ufo gördüğünüzde boyunuz şu kadar uzamıcak. bir uzaylıyla görüştüğünüzde farklı herhangi birşey olmayacak. bizler en büyük hatayı kendi içimizde aramak yerine diğer olgular üzerinde kendimizi güncel yada materyalistliğin çeşitli alanlarında fantezi peşinde kendimizi avutmak tatmin etmek en önemli sporumuz olmuş akıl yormak dürüst olmak ve en önemlisi olan AHLAKLI  olmak işe yaramaz terimler ve felsefeler arasında yerini almış. sayın dostlarım :) alan ila veren denk olduğunda olduğunda ilişki ortaya çıkar eğer sizlerin evrim ve tekamülü evrenselliğin en alt tabanındaysa siz kazanılmış bir insansınız demektir. kendinizi hemen bir makam endişesine yöneltmeyin o mevki bir veysel olduğunuzda bir mevlanam olduğunuzda altın ve üstün bir olduğunu kimsenin bir diğerini üstün yada düşük görmediğini bilin. makam iktidarsız düşüncelerde pehdah olmuş bir egonun türevlerinden sadece biridir. bazı terimlerde hata olabilir pek böyle konuşmayı sevmem :( gönüller bir akıllar bir olunca terimler anlam kazanmıyor. uzun lafın kısası ufolar var ve gerçektir. bizden istenen onları araştırıp bulmamız değil kendimizi aramamız ve bulmamızdır. sakın alınmayın ve son cümlem kimsenin bir lafıyla bir şeye inanmayın onu kendiniz araştırın kendiniz bulun kendiniz bulduğunuzda onun lezzeti bambaşka olur, ve insanlara anlatmak istediğiniz konuyu iyi düşünün yanlış anlattıklarınız üstünüzde bir vebal olacaktır. onun ağırlığı nice ağırdır yaşarken görürsünüz. ışığınız eksilmesin istikbal göklerdedir. yurtta sulh cihanda sulh mustafa kemal atatürk o iyi  biliyordu ama saklı kalması icap ediyordu
imzamı netleştiremedim daha
IP
asiruh2008
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 8513
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 1426
Kidem : 42
OrtalamaHak : % 44
Itibar :149

Alıntı asiruh2008 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2009 Saat 16:38
  bizim temel sorunumuz yarış,kavga,savaş....
the truth is out there
IP
Sayfa   6 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma