sonsuz denebilecek kadar büyük bir evrende, milyarlarca yıldır doğan ve yok olan yıldız sistemlerinde oluşabilecek milyonlarca dünyadışı yaşam olasılıkları içinde niye sadece bu tipi örnek veriyoruz hep?
nedir bu griler diye bahsedilen koca kafalı koca gözlü üç parmaklı zayıf tipler?
adamın biri 50-60sene önce yapmış bir maket hala o tip üzerinden tasvirler yapılıyor.
uyanın arkadaşlar. adamın biri piksellerin içinden diğerine göre daha koyu olan bir pikseli gösterip eliyle çizdi diye ona yaratığın kafası gözü demeyin.
gecenin karanlığında ışığın her türlü materyali gri ve siyah arası tonlarda gösterdiği bir ortamda, okadar optik ve dijital zoom sonunda bir siluet seçmeniz buna da uzaylı demeniz aşırı ötesi bir zorlama.
hayretle ve üzülerek takip ediyorum konuyu.
if it is just us.. it seems like an awful waste of space
sonsuz denebilecek kadar büyük bir evrende, milyarlarca yıldır doğan ve yok olan yıldız sistemlerinde oluşabilecek milyonlarca dünyadışı yaşam olasılıkları içinde niye sadece bu tipi örnek veriyoruz hep?
Bu çok kişisel gelebilir ancak benim görüşümdür adımdan emin olduğum kadar grilerden yani koca kafalı koca gözlü yaratıklardan da bir o kadar eminim onlar gezegenimizde mevcutlar...Onlara bu derece bir anlamda saplantılı olan insanların olması onların yüzyıllardır gündemden düşmediği gerçeğini onların gerçekten varolduklarıyla açıklayabiliriz...Dünya bana göre ne yazık ki negatif güçler altında buna yüksek ihtimal veriyorum insanlığın gelişimi törpüleniyor buna izin verilmiyo bunun altında da negatif varlıklar var...
dahası madem hayal kurmaya kadar vardırıldı ;söyleyemediğim bazı şeyleride söyleyeyim.
Sn.asım 61 ben size hayal kuruyorsunuz demedim o yüzden lütfen alınganlık yapmayın sizin bu gemileri bu kadar ince ayrıntıları ile tarif etmenize karşılık yakından görmedikten sonra anlattıklarınız benim açımdan hayalden öteye geçmez dedim ki siz dürbün ile yapmış olduğunuz gözlemlere karşılık kafanızda oluşan yorumları delil olarak karşıma çıkarıyorsunuz.Yinede sizin yapmış olduğunuz bu gözlemlerde samimi olduğunuza yürekten inanıyorum umarım en kısa zamanda dilediğiniz kamerayı satın alır ve bizede şimdiye kadar dürbün ile yapmış olduğunuz bu gözlemleri görüntü olarak aktarma şansına sahip olursunuz.
Ama işin birde şu yönü var gözlemlediğiniz bu yaratıklar işin içersinde dürbün olduğu bildikleri için bu kadar rahat poz veriyorlardı belki ( anlattıklarınıza dayanarak söylüyorum ) belki kameraya çekildiklerini farkedince eskisi gibi gözükmeyebilirlerde size.
Yıldızlar , ateş böceği sanılmaktan korkmazlar - Tagore.
sn.escapee zaten korkum odurki kamerayı boşuna alacağım.abartmıyorum belki binin üzerinde değişik ışıklı nesne hemde çok yakında olanınıda gördüm.ama kamera görüntüsüne izin vermiyorlar.verseler şimdiye defalarca detaylı görüntü çekmem lazımdı.
örneğin 28 kasım 2008 de oğlumla havada duran ışıklı cismi kameraya çekmeye çalıştım.milyarlarca km uzaklıktaki yıldızı ve yanından geçen uçağı çekebildiğim halde cisim bir türlü kameraya görünmedi.çünkü çok yakındaydı,bütün detayı ile görüneceğini biliyor olmalıydı.
gokyuzu yukariya dikmis asagidakileri kaciriyorsunuz :) Bu araclar dunyevi
araclardir. Asil Uzaylilar artik aramizda bizlerin kulturune
sarmallanmis kendi kulturel yasamlarini olusturmus ve bir tur Vampir
gizliliginde aramizda yasiyorlar. Biraz gecmise bakarsaniz Uzayli
mantalitesi ne zaman savunulmaya baslandi o donemlerde hizli bir
uygarlik seviyesi yakalanmaya baslandi tekrar tekrar soyluyorum tabi
kimse tinlamiyorda :)
1 Bor madenleri bu gibi araclarin yakiti olarak kullaniliyor.
2 Sumer ve Hitit ve yani sira diger eski uygarliklarin tarihi bilgileri
gelisi guzel aktarildigindan dunya uzerindeki diger akilli yasam
kulturlerine isik tutamiyoruz.
3 Su anki teknoloji inanilmaz hizla gelistirilmekte olunup cok guzel
tiyatrolar duzenlenilmekte UFO ve benzeri sinemasal ve bilimkurgusal
ogelerle.
4 Istila zaten cok onceleri yapildi ve dunya devsirildi.
5 Insan kacirmak veyahut bu tip seyler danisikli dovus hadiselerdir.
6 Bir tur yoktur binlerce akilli yasam formu kulturu vardir ve hepsi
kendi kulturlerini empozeye ugrasmaktadir. Piramit egrisi gibi dusunun
usttekiler ve alttakiler.
7 Neden Kraliyet zamanlarinda durduk yere bu kral buna inanalim demislerdir? Hic dusundunuz mu yada idrak denediniz mi ?
8 Mu ve Atlantis birer yildiz sistemidir ve oralardan gelen insan turleri mevcuttur. Bunlar Tibette Tabletlerde gecer.
9 Dunya dusunuldugunden daha eskidir lakin tum ulkeler farkli
gezegenlerden gelen misafirlerdir ve ilk kurum duzenlerinde beraber
oturup bu duzenegi olustururken asil dunyadaki diger formlarin
devsirilmelerine maruz kalmislardir. Biraz misafir umdugunu degil
buldugunu durumu.
10 Halen idrak etmeyip siritip guluyorsaniz son olarak sunu soyleyeyim.
Insanlik onceleri AYda onun oncesinde MARS ta yasayan bir gocebe turdur.
11 Her ulke yada her Irk olarak adlandirilan temsili durum sadece bir
habitattaki bocekleri izlemeyi kolaylastirmak amacli isimlendirme
olayidir.
12 Halen Ayda ve Mars ta koloniler bulunmaktadir.
ogelerle.
7 Neden Kraliyet zamanlarinda durduk yere bu kral buna inanalim demislerdir? Hic dusundunuz mu yada idrak denediniz mi ?
8 Mu ve Atlantis birer yildiz sistemidir ve oralardan gelen insan turleri mevcuttur. Bunlar Tibette Tabletlerde gecer.
buldugunu durumu.
olayidir.
13 Diyeceklerim bukadardir :)
Bor'dan üretilen yakıt yer çekimine karşı koyabilecek mucizevi birşey değildir. Uzay mekiğinde de otomobilde de kullanılabilien benzin gibi bir yakıttır.
bu kadar yazilandan boru mu taktiniz pes bundan sonra yazarsam iki olsun agzi ve akli duzgun bir tartisabilen yok demekki :) ayrica Bor u incelediniz mi ? Duyamadim ? Sanirim hayir evet size ogretilenlerle cahillik travmalarinda mutluluklar diliyorum ve bu siteye yazisimin sonudur bu hareketiniz icin kuru ve yas diyorum. Bye bye
ogelerle.
buldugunu durumu.
olayidir.
13 Diyeceklerim bukadardir :)
Biraz War of the worlds biraz Mission to Mars biraz The arrival filmlerinden kompoze edilmiş bir seneryo al yeni bir film yap....
Arkadaşım senin bu net içten tavrına hasta oldum bir bilsen.Bu nasıl gönül vermektir bu nasıl inanmaktır. Yani inan öyle bir yazmışsın ki sanki tamamen elinde bi takım evraklar var resmi belgeler var isteyenin gözüne sokarım tarzında. Valla ne diyeyim iyi inanmışsın..Samimiyet çok güzel.
Ha dersenki bu yazdıklarıma katılıyormusun ..Hemde hiç Katılmıyorum Acı oldu biraz belkide beklemedin bunca yazdıklarımdan sonra ama Yapacak bişey yok Salıcakla kal.
Dünyadaki Bor maden yataklarının %70 cıvarı türkiyede diye biliyorum... Ama ufolar mexsika ve arjantinde cirit atıyor ... Nedense.
Kumburgaza neredeyse tarifeli sefer düzenlemekte olduklarını unutmuş olmayasın.
Kumburgazda da Uranyum olduğundan şüpheleniyorum.Zaten ilk Kumburgaz videosunda ki konuşmalarda da bu gerçeğin altı kimbilir belkide bir içedoğum mucizesi sonucu "Uranyum için (mi) geliyorlar" biçiminde geçmekteydi diye hatırlıyorum.
OHAZER
Hayatta çaydanlık gibi olun
Çünkü o içerisinde su kaynarken hep ıslık çalar.
Çin Atasözü
Dünyadaki Bor maden yataklarının %70 cıvarı türkiyede diye biliyorum... Ama ufolar mexsika ve arjantinde cirit atıyor ... Nedense.
Orjinalini yazan: ohazer
Kumburgaza neredeyse tarifeli sefer düzenlemekte olduklarını unutmuş olmayasın.
Kumburgazda da Uranyum olduğundan şüpheleniyorum.Zaten ilk Kumburgaz videosunda ki konuşmalarda da bu gerçeğin altı kimbilir belkide bir içedoğum mucizesi sonucu "Uranyum için (mi) geliyorlar" biçiminde geçmekteydi diye hatırlıyorum.
Evet bişey daha aklıma geldi.. Sabah kuşluk vaktinde fay hatlarındaki birikmiş enerjiyi emiyorlardı...
Sanırım şöyle bir teori ortaya atabiliriz Ufolar yakıt olarak Uranyum, bor ve sıkışmış yerküre gazları karışımı bir yakıt sistemi kullanıyor olabilirler.. Hatta enerji nakil hatlarından emiş yaparak yukardaki üçlü enerjiyi tetikliyor olabiilirler.. Neyseki verimi düşük olan fosil yakıtlara dadanmadılar yoksa halimizi düşünemiyorum..
Birde kumburgaz ufosunda dikkatimi çeken bir nokta olmuştu.. Hani ışık ileri geri ufonun üzerinde hareket ediyordu.. Bu olayıda ışınlanmaya hazırlanıyor şeklinde yorum getirilmişti... Buradan yola çıkarak ışınlanma vitesinde bir sorun yaşandıgını tahmin ediyorum... Bunu neden düşündüm çünkü Ufo nun tamamı ışıklanmıyordu sol ucu nedense bir türlü karanlıkta kalıyordu.. Sorun ordan olabilir yoksa yalçın bey bir ışınlanma olayını çekebilirdi ama kısmet işte..
<<== Yazılan mesajı (+ veya -)puanlayıp, [ü] ye basınız.
Görüşünüz ne olursa olsun bu durum sizlere, forumda tartışılan bir konuya bu denli ciddiyetsiz, dalga boyutuna varacak yorumlar yapma hakkı vermiyor.
Yöneticilerin dikkatine...
yehova"bunların hepsi tek kavim konuştukları dil aynı, işi yarıda bırakacağa benzemiyorlar.gelin toprağa inelim dillerini ayıralım birbirlerini anlayamaz olsunlar ve ademoğulları kentlrini kuramadılar
Seni epeydir ciddiye almadığım ve yazdıklarını umursamadığım için şahsıma hitaben yazdığın ötesinde bariz bir şekilde bana cevap hakkı doğuran mesajlarını dahi cevaplandırmıyordum.
İşi çocuk gibi yöneticilere şikayete vardırınca artık sana bir cevap gerekli oldu.Sende sadece aykırı fikirlere değil Mizaha da tahammülsüzlük başladı anlaşılan.Olayın ciddiye alınır taraflarını ciddiye alıp yeterince tartıştık ortada mizahını yapmak için bunca malzeme varken neden yapmayalım ki?
Neye hakkımız olup olmadığını da senden öğrenecek değiliz üstelik.Varsa bu konuda ciddiye alınası fikirlerin yazarsın bakarsın onlarıda tartışırız.
Düzenleyen ohazer - Bugün Saat 12:05
OHAZER
Hayatta çaydanlık gibi olun
Çünkü o içerisinde su kaynarken hep ıslık çalar.
Çin Atasözü
Seni epeydir ciddiye almadığım ve yazdıklarını umursamadığım için şahsıma hitaben yazdığın ötesinde bariz bir şekilde bana cevap hakkı doğuran mesajlarını dahi cevaplandırmıyordum.
İşi çocuk gibi yöneticilere şikayete vardırınca artık sana bir cevap gerekli oldu.Sende sadece aykırı fikirlere değil Mizaha da tahammülsüzlük başladı anlaşılan.Olayın ciddiye alınır taraflarını ciddiye alıp yeterince tartıştık ortada mizahını yapmak için bunca malzeme varken neden yapmayalım ki?
Neye hakkımız olup olmadığını da senden öğrenecek değiliz üstelik.Varsa bu konuda ciddiye alınası fikirlerin yazarsın bakarsın onlarıda tartışırız.
Ohazer bakıyorum da herkesle yaptığın gibi başlamışsın konuya
Ben herkes miyim. :-DDDD
"Seni ciddiye almıyorum vs vs vs."
Eeee bundan başka kişilerle tartışmaya başlamak için başka bir girizgahın var mı? Hep aynı girizgah. Otorite ve marur ifade girizgahı. :-D
4-5 senedir bu forumdayız. Sıra bana yeni mi geliyor? :-D
Şahsına şimdiye kadar bir kere yazdım. O da bunca sene sonra ilk kez geçen aylarda.
O da işi çığrından çıkarttığın ve kişinin üzerine haddinden fazla gittiğin için.
Ve bir yandan da gayet zorlama şeklinde gözükmeye başladığın için.
Emekli olunca galiba kişi boşluktan kendini internet forumlarında skor yapmaya adıyor. :-D
Eh üsteleyemedin bile... bu bile kişilerin senin için iki damla şüpheye düşmesine yetti. Kişilerin yönlendirmeye başlamıştın.
Ehhh ben de kişileri sana karşı yönlendirdim.
"Anti UFO Kolajı yapıyor" demem bile kişilerin bir an için sana karşı dökülmesine yetti. :-D
Bu arada ben Kumburgaz UFO'su ile çok ilgili değilim. Başlığa şudur budur diye pek yazmıyorum. Bir ara farklı bir yerden duyduğum farklı bir düşünceyi dile getirim o kadar.
Dolayısıyla ilgilenmediğim bir konuda tahamülsüzlüğüm olamaz kişisel anlamda.
Fakat forum kuralları açık... bunu herkes biliyor.
İşin mizaha döküldüğünüz falan da yok. Siz Foxtrot ile en arka sırada duran öğrenci misali düet şeklinde kaynaşmışsınız.
Sizin ikili mizahınız burayı bağlamaz di mi?
;-)
Tabi buana da yazacak çarşaf çarşaf yazı vardır... Şimdi şu boş tatil gününü değerlendirmek için fırsat çıktı di mi?
:-D
yehova"bunların hepsi tek kavim konuştukları dil aynı, işi yarıda bırakacağa benzemiyorlar.gelin toprağa inelim dillerini ayıralım birbirlerini anlayamaz olsunlar ve ademoğulları kentlrini kuramadılar
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma