cok buyuk bir rastlanti. adam ay'in goruntusunu alirken rastlanti olarak ay'la dunya arasindan gecen bir ufo filosunun goruntusunu almis. acaba bu filo nereden gelmis? de nereye gidiyormus/ da dunya ile ay arasindan gecmisler. baska bir galaksiden veya baska bir gunes sisteminden dunyamiza gelmis olsalar dunyaya yakin bir yerde dururlardi. eger sadece oralardan geciyor olsalardi ayla dunya arasindan degil de ayin disindan gecerlerdi . bir de ben bu filoyu eksik saydin her halde filoda iki tane daha olmaliydi diye dusunuyorum.
yani filonun en az yedi tane ufodan olusmasi gerekiyordu diye dusunmustum.
Iste bende onu soruyorum, neden 7 olmali. Zaten sanirim sadece Ay'in önüden gecenler isiktan dolayi görülebiliyorda olabilir.Yani sayi cok daha fazla olabilir mi?
askerde bir manga 7 kisi. renkler ve notalar 7'ser tane. insan bedeni 7 parcadan olusmaktadir (kafa, iki kol , iki bacak, ust beden, alt beden). varliklar ust boyuta gecmek icin kendine benzer varliklarla 7'e bolunebilir bir sayida birleserek bir varlik olarak ust boyuta yerlesir.
bu orneklerden dolayi da ufolarin en az yedi tane olmasi gerektigini dusunmustum.
askerde bir manga 7 kisi. renkler ve notalar 7'ser tane. insan bedeni 7 parcadan olusmaktadir (kafa, iki kol , iki bacak, ust beden, alt beden). varliklar ust boyuta gecmek icin kendine benzer varliklarla 7'e bolunebilir bir sayida birleserek bir varlik olarak ust boyuta yerlesir.
bu orneklerden dolayi da ufolarin en az yedi tane olmasi gerektigini dusunmustum.
Seni dogrular gibi bir video var burada "Sansürlenen Gökyüzü" 02:00 dakikadan sonrasina bakalim, 7 adet isikli cisim 1 tane büyük objenin yanina yanasiyorlar ve cicek görüntüsü oluyor.
Seni dogrular gibi bir video var burada "Sansürlenen Gökyüzü" 02:00 dakikadan sonrasina bakalim, 7 adet isikli cisim 1 tane büyük objenin yanina yanasiyorlar ve cicek görüntüsü oluyor.
Bu videodakilerin ufo olmayacakları konusunda hiç kuşkum yok demiz bana göre bunlar uzaylıların kullandığı uçan daireler olabilir benim fikrim bu.Oldukça ilginç görüntülerdi teşekkür ederim.
Düzenleyen wwposta - 09-Mart-2010 Saat 21:36
Tanrı'yı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızı Anlatın :)
paylasim icin tesekkurler sevgili demiz. dunya disi varliklar bizlere bircok yolla bilgi vermektedirler. videodaki ucandairelerin 7 yaprakli papatyasi bana onemli birseyi animsatti, bunu sizinle paylasayim.
mikro evrenle makro evren birbirinin benzeridir. atomun yapisi ile gunes sisteminin yapisi benzerdir, molekul zinciri galaksinin benzeridir.
elektron -- atom -- molekul -- molekul zinciri -- element -- dunya -- gunes sistemi -- alem -- kainat -- evren -- x -- y olarak yazilan dizilimde bir sonra gelen birey bir oncekinin kendi benzerleri ile 7'ye bolunebilir bir sayida birlesiminden olusur.
y isimli kozmik yapi bir helezonik yapi olusturmaktadir, bu helezonik yapida y'ler belirli araliklarla bu helezonik yapida dizilmislerdir ve dizilime ustten veya alttan bakildigi zaman 49 yaprakli bir papatya gorulmektedir. bu yapi da bizim kendi dna'miza benzeyen bir yapidir. y isimli kozmik yapi durulup bir yumak haline getirildigi zaman ise z isimli kozmik yapi olusur.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma