aaaa burada ne olmuş...
benim bütünüyle gittiğim yok...
eski heyecan yok. işte bu heyecanımı sağlayan kişiler gitti diyorum. ve eskisi kadar aman forum a bakayım diye de tuturmuyorum. hepsi bu...
bu kadarcık eleştiri ile başımı alıp nereye gideceğim. gerek yok. ayrıca dark ın söylediğinin büyük kısmı zaten doğru. ben de tonlama,tınlama sıkıntısı var. düşüncenin silsilesini kuramamış ve bir sistematik düşünce imişçesine yazan çok kişiyi (haddim olmadığı halde) azarlar gibi yazmışımdır. emin olun değil yüzde 5 ceza 33 bile verseler azaltmadan yazarım.
cezayı veren (kimse/hangi yönetici ise artık) salladı. o ara çok adama yazdı durdu. bu sebep zamanladım,söz ettim.elinde çubuk daldı gürültülü ortama,yaş kuru değdirdi gitti. bu garip ve komik kaldı.önceki,çok önceki bazı cezalar için değildi bu sözlerim...
ayrıca, eski forum teknik sıkıntılar vermeye başlamadan az öncesinde, çok elit bir tabaka oluştu forumda. tarafsız kalabilmeyi ve bunu sonuçlara dönüştürmeyi becerebilineydi,şu an çok popüler olurdu burası. yeni ekşi gibi bir yer olabilirdi. biraz agresif ve bazen pelesengsiz konuşabilen cehane27,ırksala yakın taraftan hep bakabilen bir kigami,ortalama üstü bir baybars,escapee... hatta kendince beni delirtebilen ve maalesef hepte içiniçin (nedense) sevdiğim bir fisheye, uzayda önemli noktalardı...
(hızlı yazıyorum. aklıma ilk gelen isimleri söyledim. başka çok kıymetliler de vardı. masirius gibi)
sanırım; teknik hata şurada oldu.
twitter e,facebook a benzer bir ortam yapalım dendi. ama unutuldu ki, orası boş boş akılan,meslekli bile olsa kişinin hesap yapıp konuştuğu yer oraları. burada azçok konuştuğun konu da fenni bilgin olmalı. kim olursan ol, ortalamanın üstünde dini bilgi,fizik bilgisi ve algoriKma bilgin olmalı...
aman,arkadaşlar benden yana endişeli olmayın. buradan başka hiçbir forum bilmiyorum. işlerim ve heyecanlarım sebebiyle eskiye göre daha az takılacağım. hepsi bu dur.
ne gir demeniz ne de kal demeniz havaya sokmaz beni