Sİzlere ayrıca çalışma tavsiyelerim olacak. Tabii en güzel yer en karanlık yerdir. Yani gözünüzü kapatınca baktığınız alan az sonra öncelikle mor-lacivert olmalı. Zamanla başka renklere alışırsınız ama size çok zaman kaybettirir. Gözü açıkken de deneyin. En güzeli ışık almayan tuvalet veya banyolar. Ben bunu iki aydır kime anlatsam başarılı olduklarını ifade ettiler. Zayıf ta olsa görüntü aldıklarını söylediler. En azından tam baktığınız yer çevresinden farklı olur. Tuvalete veya banyoya girin ışığı yakmayın. Fayanslara 30-40 cm uzak durun ve gözünüzü kırpmadan tam karşınıza bakın. Arasıra biraz ışık vererek değişik durumları gözlemleyin. Göreceksiniz karşınızda el güyüklüğünde daha açık renkte bir alan oluşacak. Bunun içinde değişik varlıkları görebilirsiniz. Belki aniden varlıkları görmezsiniz ama bazı şekiller görebilirsiniz. Eğer önceden bazı yetenekler varsa çabuk gelişirsiniz. Veya yine güneş batmakta iken o yöne doğru bakın ama arada binalar olsun ve sonra gözünüzü kapatın. İki kaşın arasına bakın o binalar veya ağaçlar karşınıza başka renklerde gelecektir ve bu üçüncü gözünüzü açmaya yardımcı olacaktır. Eğer öğrenci iseniz bir arkadaşınız yazı tahtasının önnde duruyorsa ona dikkatli bakın sonra gözünüzü kapatın ve iki kaş arasına bakın bu da faydalı. Tabii bunu da yaparken oda biraz ışıklı olmalı.
Ayrıca gece iyi bir uykudan sonra uyanınca gözlerinizi açmadan iki kaşın arasına gözleriniz ağrımayacak şekilde bakınca hiç olmazsa basit görüntülerin geldiğini göreceksiniz. En güzel de bu. Ama ışık varsa oldukça engeller bunu. Şimdilik yazacaklarım bu kadar. Aklıma geleni yazdım. Sonra yine ilave ederim gerekirse. İyi akşamlar...
şu seçtiğim paragrafın paranormal bir durumla herhangi bir uzaktan yakından alakası bulunmamaktadır, bunu bir fikir olarak söylemiyorum bilen biri olarak söylüyorum...
yanlış bilinenleri fiziksel durumları paranormal durumlarla karıştıranları sıkıca takip edeceğimi bilmenizi isterim gerekli yerlerde gerekli sözlü fikirsel müdahalemi yapmam gerekiyor ki okuyanlar yanlış bilgilenmesin dile,
yani bu tür başlıkları burada açtık ama gevşekte bırakmadık...
öncelikle seçtiğim paragrafta şu hususları belirteyim, gözün belli bir noktaya sabit bakması, yada güneşe baktıktan sonra gözlerinizi çekip farklı biyere bakıp kapatmanız yada gözlerinizi kapatıp iki gözünüzüde biribirine bakar vaziyette zorlama döndürmeniz nedeniyle oluşan şekillenmeler ve renklenmeler tamamen doğal fiziksel şeylerdir, her kim yaparsa yapsın olur..
aynı şeyi gözünüzü kapatın iki parmağınızla gözünüzün üstüne bastırın bir süre tutun zaten o şekillenmeler yine oluşacaktır aniden çekin yine oluşacaktır bununla bu anlattıklarınız arasında hiç bir fark bulunmamakta,
bunun hiçbir paranormal yanı / yönü /alakası yok, sanırım siz bunları kendinizce paranormal şeyler sanarak kendinizi kandırmaktasınız, yani bu oluşan şekillere kendinizce anlamlar yüklemektesiniz ve bazı şeyler yaptığınıza inanmaktasınız,
yaptığınız şeyler vardır veya yoktur bilemem ben yazınızın bu kısmını ele aldım, belki kısmi astral yaşamışsınızdır farklı metotlarla ama bu yazdıklarınızla ve önerilerinizle olmaz çünkü alakasız..
ek olarak astral yapa yapa astralden sıkıldım demişsiniz, yapmayın Allah' aşkına
ya siz gerçekten astral seyahat yapmıyorsunuz / yapamıyorsunuz yada bu sabit bakışlarla oluşan şekillenmeleri astral olarak yada karadelikler solucan delikler olarak yorumlayıp (bence öyle) kendinizce açıklama olarak adledmektesiniz, siz böyle yorumladığınız için yaptığınız şey olmamış bile olsa yaptım olarak gördüğünüz için tümüyle itiraz ederek hayır ben yaptım ve yaptığımı iyi biliyorum diyeceksinizdir eminim..
astral subtil ortamdan sıkılıyorsanız bence maddesel dünyada sizin çoktan yaşamınıza son vermiş olmanız lazımdı, yani o boyuttan sıkılan burada hiç yaşayamaz

yani tamam bilmeyenlere ne anlatırsanız aaaa der ama burada bu işleri bilenlerinde olduğunu aklınızda tutarak yazmanızı öneririm...