aslında bu temas yazılarına şöyle bakılabilir pekala:
romanlarda,fabl larda karşılıklı karakterler konuşur. temaslarda da insan-ddv konuşur. bu konuşmanın şekli alışılmışın dışındadır.
bazı arkadaşların belirttiği gibi,konuşmalar genellikle güzel duygularla başlar ve güzel duygularla/temennilerle biter. bu açıdan iyi bir şeydir. dinlemek,duymak insanı iyi hissettirir.geleceğe daha olumlu bakmaya vesilelerden biridir...
buraya kadar olanda. ve böyle konuşan ddv de hiç bir sorun yoktur. isterse tamamı canlandırma,halüsilasyon olsun. yine de sorun yok diye düşünüyorum. iyilik getiren her şey temelde iyidir,güzeldir.
ancak iş böyle başlıyor,böyle ilerlemiyor: genellikle sapıtıyor. para ve akıl tuzaklarıyla ticari bir emtia ya dönüyor. satılacak özgün bir mal haline geliyor. ve konunun altı ve üstü marjinalleşiyor. doğruluk ve objektiflik (mecburen) yok sayılıyor. yalan,dolan şeyler oluşup düzen bozuluyor.
çok kere söylediğim gibi,kendime göre gerekçelerle,temaslara inanmıyorum. olasıdır ama yaşamışın böyle anlatacağına hiç inanamadım.yaşayanlar da değişimi içlerinde yaşama mahkumiyetine ulaşabilirler ancak. herşeyden önce ifşaa edenleri başka şekilde algılamamız gerekmektedir... uzaydan gelip veya uzayın derinliklerinde yaşayıp temas kuranlar ve bunu bilinçli başlatanlar, eğer söylenlerden bahsediyorlarsa önde giden ahmaklardandır. yok bizimkiler uyduruyorsa,yakıştırıyorsa bizimki zaten ahmaktı

nasrettin hoca ya arzın merkezi neresi diye sormuşlar. o da, yakınındaki bir noktayı göstermiş ve ''işte burasıdır'' demiş. itiraz edenede ölç o zaman demiş. temasçının anlattığı uçlar,hocanın merkezine benzer:sallarsın ama aksi ispatlanmadığı için doğru gibi durur

neyse,iki taraf görüşte,anlattığı kadarıyla haklı. olayın yapım ve yönetiminde (ilk ortaya çıkışında) emeği olanlar, genellikle fenalık peşindeler lakin

ben böyle inanıyorum en azından!
aaa bu temaslar iyiymiş,zararsız bir hikaye diye kabuller, abukluğa geçişin başlangıcı olmaktadır.gelen giden mektupların haddi hesabı olmaz. bu ddv lerin yüzbaşısı,binbaşısı bitmez söyleyeyim.unutmayın arkadaşlar, bu profesyönel temasçılar ve ddv ler de bildiğimiz parayı kullanıyor.ve maaalesef harcamayı da seviyor...